Snabbtest för Covid-19

Vi utför snabbtest för Covid-19 med resultat inom cirka 15 minuter.


Testet visar om du har en pågående infektion med Covid-19. Testmetoden är ett snabbtest. Antigentestet analyseras direkt av provtagningspersonal. Det är ett kompletterande test och en snabb testmetod för att fastställa eventuell smitta.


Resultatet är klart efter cirka 15 minuter. 


Testet utförs av utbildad vårdpersonal. Vårt antigentest har en sensitivitet på 97.56 % och en specificitet på >99.99%.


Du måste vara helt symptomfri för att testa dig hos oss!


Du behöver inte ha ett svenskt personnummer eller mobilt BankID för att genomföra testet. Men du bör kunna identifiera dig.

Antikroppstest

Snabbtest för antikroppar mot Covid-19 med svar på cirka 15 minuter.

 

Detta är ett test för antikroppspåvisning, alltså inte för viruset i sig! Det kan visa om du haft Covid-19 och därför har antikroppar mot viruset.

 

För att ta testet behöver du vara helt symptomfri, och även ha varit det i minst 14 dagar innan du gör testet. Om du tar det tidigare än 14 dagars symtomfrihet finns risken att eventuella antikroppar inte hunnit utvecklas och testet blir missvisande. Vi utför testet på alla över 5 år. De under 18 år behöver ha sin vårdnadshavare med sig till kliniken.

 

Akuvedakliniken erbjuder provtagning på Tulegatan 3 i centrala Stockholm.


Viktigt att tänka på

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och testar endast friska människor.


Om du känner dig det minsta sjuk och vill veta om du har Covid-19 skall du kontakta 1177 för att beställa test via din region.

Snabbtest för företag

Snabbtest för företag av antigener och antikroppstestning för Covid-19.


Vi har möjlighet att komma till er och utföra tester på ert företag om ni är minst 5 personer och befinner er i Stockholm.


Testerna som erbjuds är snabbtestning för att påvisa antikroppar som har bildats efter genomgången Covid-19 infektion och antigentester för att påvisa pågående infektion.